Partnereink

 • Terravill Kft.

  A cég villamos biztonságtechnikával kapcsolatos tevékenységeket folytat - érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatok -, valamint kibővült használt és új érintésvédelmi műszerek kereskedelmével, kölcsönzésével is foglalkozik.

  Cím 1162 Budapest, Ferenc u. 129.
  Weboldal http://www.makranyi.hu/
 • Ex VÁ Kft.

  Tanúsítás Termék tanúsítás Gyártás és gyártmány ellenőrzés

  Vizsgálatok MSZ EN, EN, IEC szabványok szerint Robbantásos vizsgálatok Statikai szilárdság vizsgálat Kábelbevezetők vizsgálata Fokozott biztonságú védelmi mód szerinti vizsgálatok Motor vizsgálat Gyújtószikramentes berendezések vizsgálata Gázérzékelők robbantásos és működőképességi vizsgálata Melegedés vizsgálat Ütő, húzó, ejtő vizsgálatok Mélyhűtéses vizsgálatok

  Felülvizsgálat Robbanásbiztos létesítmények felülvizsgálata Zónák meghatározása Robbanásvédelmi dokumentáció készítése

  Cím 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.
  Weboldal http://www.bki.hu
 • Villanyszerelő Szakmai Fórum

  Nagyon jó és hasznos témákkal, gyakorlott villanyszerelőkkel, felülvizsgálókkal, szakértőkkel gyengeáramú szakemberekkel lehet kellemes környezetben eszmecserét folytatni. Érdemes meglátogatni, hozzászólni, kérdést feltenni!

  Cím
  Weboldal http://villanyszerelo.forum.hu
 • NOVILL Villanyszerelés

  A villanyszerelési megoldások széles körét nyújtja a novill - villanyszerelés, szakmai tapasztalatát az ön szolgálatába állítja, ezáltal biztonságos villamos hálózatok létrehozásával nyugodt pihenést biztosít önnek. Nem kell aggódnia esetleges áramütések veszélyétől.

  Szolgáltatási területünk Pest megye elsősorban Érd városa és annak vonzáskörzete.

  A villanyszerelő vállalkozáson belül az egyik lényeges terület a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése, melyek elvégzésének gyakoriságáról a rendeletek határoznak. Az érintésvédelmi felülvizsgálatok elvégzése a életvédelmi szempontoknak történő megfelelés egyik nagyon jó feltétele, ezáltal meg lehet győzödni, hogy a villamos hálózat és a védelmi készülékei megfelelnek-e a velük szemben támasztott követelményeknek. Természetesen a villamos felülvizsgálatok közül az erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálatát és a villámvédelmi berendezések szabványossági felülvizsgálatát is elvégezzük.

  A sokéves szakmai tapasztalat, mely garantálja az általunk épített és bővített villanyszerelési hálózatok biztonságát a villamos igazságügyi szakértői munkák elvégzése. A sokéves szakmai múltra történő visszatekintésnek köszönhetően az ezüstjelvényes igazságügyi szakértő rangot adományozta a Budapesti Igazságügyi szakértői kamara.

  Cím 2030 Érd, Papagáj u. 2
  Weboldal http://www.novill.hu